O podjetju

Naša zgodba

Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije. Z več kot 30 zaposlenimi ustvarjamo visokotehnološke produkte za zimsko in letno urejanje cestekološko mehanizacijo ter kakovostne storitve inženiringa ter projektiranja.

Poleg lastnih izdelkov pa nudimo našim kupcem tudi izdelke drugih proizvajalcev, ki tako smotrno dopolnjujejo naš prodajni program. Iz tega razloga zastopamo za naše tržišče še izdelke evropskih proizvajalcev Epoke in Borum iz Danske, Doppstadt iz Nemčije ter Bucher Schorling in Blummer & Lehmann iz Švice.

Poslanstvo podjetja

Z domačim znanjem ustvarjamo izdelke zimskega programa kot so snežni plugiodmetalniki snegaposipalniki ter skrbimo za montažo najrazličnejših izdelkov s hidravličnimi sistemi. V našem letnem proizvodnem programu skrbimo za razvoj pometalnih napravcestnih kosilnic trave in vejevja, naprav za čiščenje odbojnih ograj, sisteme za vgradnjo obcestnih stebričkov in prometnih znakov in sekalce vejevja.

Vizija podjetja

Želimo postati prva in najbolj kakovostna izbira visoko tehnoloških proizvodov za skrbno in varno urejene ceste in cestno infrastrukturo. Vrhunsko znanje, poštenost in trdo delo so od nekdaj tiste značilnosti, ki jih v podjetju Riko Ribnica živimo iz dneva v dan, iz generacijo v generacijo.

Spoznajte naše podjetje in ekipo, ki v lokalnem okolju dnevno ustvarja globalno odličnost.